Slide background

TELEVIZIJA

Omiljeni filmovi, serije, sportski događaji i ostali sadržaji sada idu svuda sa tobom i lako su dostupni.


TV KANALI U GLOBALTEL PONUDI

# Logo TV KANAL OPIS
1 RTS 1 Program sa raznolikom ponudom visoko kvalitetnih emisija. Emituje informativne, zabavne, naučne, kulturološke, istorijske, sportske i druge televizijske sadržaje, kao i emisije namenjene najmlađima. Takođe donosi svakodnevne aktuelnosti iz zemlje i sveta sa značajnim udelom domaće produkcije.
2 RTS 2 Drugi televizijski kanal nacionalne televizijske kuće Radio Televizije Srbije (RTS), koji emitije dokumentarne, zabavne i sportske emisije, filmove i serije te animirane filmove za decu.
3 RTS 3 Kanal prepoznatljivog identiteta, kao jedinstveni TV kanal kulture i umetnosti u svojoj programskoj ponudi ima visoko kvalitetna programska ostvarenja koja prate evropske tokove i istovremeno neguju nacionalni identitet, kulturu, jezik i tradiciju.
4 B92 Televizija prepoznatljiva pre svega po svom informativnom programu i angažovanim autorskim i dokumentarnim emisijama, ali i bogatim sportskim i zabavnim sadržajima.
5 PRVA Emituje program sa brojnim informativnim, zabavnim, filmskim, serijskim i sportskim sadržajima.
6 PINK Zvanično najgledanija televizja u Srbiji. Pink proizvodi i emituje domaćI i strani program viskog kvaliteta, takmičarski show program, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno muzički i informativni program.
7 PINK 2 Drugi kanal baziran je na filmovima i serijama Holivudske produkcije, emisijama City i Music news kao i kratkim humorističkim i informativnim formatima. U prepodnevnim časovima kanal Pink 2 emituje crtane filmove i program za najmlađe.
8 PINK 3 INFO Informativni kanal namenjenem onima koji žele da tokom celog dana budu pravovremeno informisani o svim aktuelnim dešavanjima u zemlji i svetu. Uživo uključenja iz beogradskog studija, Banja Luke i Podgorice ali i sa glavnih političkih događaja iz regiona i Evrope.
9 PINK MONTENEGRO Zabavno-komercijalni kanal za teritoriju Crne Gore. Godinama je u vrhu gledanosti. Emituju se sledeći programi: sitkomi, strani i domaći filmovi, tv novele, reality i talk show emisije, zabavno-muzički program, vesti, kao i kratke forme o sportu, filmu, turizmu.
10 PINK BH Najgledanija komercijalna televizija Bosne i Hercegovine. Programska šema ovog kanala, gledaocima nudi tv novele, sitkome, aktuelne filmove i serije, takmičarske show programe kao i zabavno muzički program. Na ovom kanalu emituju se i informativne emisije koje tretiraju aktuelne političke, socijalne i ekonomske teme.
11 KCN 1 Prvi od tri kanala TV K::CN Kopernikus lokalne i kablovske televizije u Srbiji. Prvi kanal emituje kolažni program.
12 KCN 2 Drugi od tri kanala TV K::CN Kopernikus lokalne i kablovske televizije u Srbiji. Drugi kanal emituje muzički program.
13 KCN 3 Treći od tri kanala TV K::CN Kopernikus lokalne i kablovske televizije u Srbiji. Treći kanal (TV Svet plus) emituje informativni i muzički program.
14 SKY NEWS Pruža najnovije vesti, naslove i najnovije priče iz biznisa, politike, zabave i još mnogo toga iz Velike Britanije i širom sveta.
15 RUSSIA TODAY Prvi ruski televizijski kanal sa vestima 24/7 na engleskom jeziku, koji donosi ruski pogled na globalne vesti.
16 ROSSIA 24 Ruski informativni TV program, u sastavu Sveruske državne televizijske i radiodifuzne kompanije koji prikazuje vesti i dešavanja u Rusiji i svetu 24 časa dnevno.
17 BBC Britanski nacionalni radiodifuzni servis, najveća korporacija za emitovanje radijskog i televizijkog programa, donosi vam najnovije vesti širom sveta direktno sa mesta događaja.
18 EURONEWS Multijezična televizijska kuća, koja ima za cilj da pokrije vesti iz Evrope i sveta o ekonomiji, politici, diplomatiji iz panevropske perspektive.
19 AL JAZIRA BALKAN Članica je Al Jazeera Media Networka, druge po veličini televizijske mreže na svetu. Osim svetskih, donosi i svoje veoma visoke standarde, između ostalog, tačno, brzo, objektivno, beskompromisno i hrabro izveštavanje, po kojem je poznata u svetu.
20 STUDIO B Moderan, savremen, urban medij, lider na tržištuištu kada je izveštavanje o Beogradu i za Beograđane u pitanju. Studio B emituje sedam sati živog gradskog informativnog programa dnevno, pravi različite emisije, ima kvalitetan muzički i serijski program.
21 RAI 1 Vodeća televizijska stanica državne medijske kuće RAI, odnosno najgledaniji televizijski kanal u Italiji. Program se sastoji od raznovrsnih sadržaja - vesti, obrazovnih emisija i prestižnih filmova.
22 PRO 7 Jedna od najvećih televizijskih kopmanija u Nemačkoj, koja pod sloganom "Volimo da vas zabavljamo", gledaocima pruža izuzetno bogat televizijski sadržaj koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.
23 CCTV NEWS Televizijski kanal kineske centralne televizije koja u svom sastavu ima više od 50 kanala, koji su dostupni za više od milijardu gledalaca. CCTV News је televizijski kanal sa sedištem u Pekingu koji 24/7 emituje vesti na engleskom jeziku.
24 ARTE Javna francusko-nemačka TV mreža, evropski kanal koji promoviše programe iz oblasti kulture i umetnosti. Izložbe časopisa, koncerti, dokumentarni filmovi i još mnogo toga čine sadržaj evropskog kulturnog kanala.
25 SOS kanal Televizija koja omogućava da budete u toku sa svim sportskim dešavanjima. Kroz brojne autorske emisje, SOS kanal afirmiše zdrav život, vrhunski, amaterski, rekreativni, školski sport, kao i sport za invalide. Takođe, SOS kanal vodi i brojne kampanje za bavljenje sportom.
26 RTRS Javni medijski servis Republike Srpske, koji u svom sadržaju prati brojna zbivanja i najnovije vesti iz oblasti politike, ekonomije i života u Republici Srpskoj, BiH, Srbiji, regionu i svetu. Program obuhvataju i emisije sportskog i zabavnog sadržaja, filmski, dokumentarni i kulturno-obrazovni program.
27 RTCG Medijski javni servis Crne Gore koja svakodnevno donosi informativne, dokumentarno-obrazovne, sportske i zabavne emisije, filmove, serije.
28 BN SAT Radio-televizija BN je jedna od prvih privatnih medijskih kuća u BiH. Prepoznatljiva je po pažljivo odabranom informativnom programu koji donosi relevantne i nezavisne vesti dok je zabavni deo programske šeme obogaćen kako domaćim tako i stranim sadržajima.
29 RTCG 1 Prvi kanal javnog servisa Crne Gore, program sa brojnim informativnim, kulturno obrazovnim, zabavnim, muzičkim, filmskim, serijskim i sportskim sadržajima.
30 RTCG 2 Drugi kanal javnog servisa Crne Gore, program sa brojnim informativnim, kulturno obrazovnim, zabavnim, muzičkim, filmskim, serijskim i sportskim sadržajima.
31 TV MOST Televizija Most iz Zvečana osnovana je s ciljem da informiše pre svega Srbe na Kosovu i Metohiji, ali i ostatak Srbije i sveta o svim važnim zbivanjima na prostorima Kosova i Metohije. Okosnicu programa čine informativni sadržaji sa vestima.
32 RTV 1 Prvi kanal radio televizije Vojvodine, pokrajinskog javnog servisa građana Vojvodine. Putem TV programa koji emituje, svoje gledaoce nastoji informisati, obrazovati i zabavljati odražavajući jedinstvenu raznolikost naspram ostalih medija. Emituje se na srpskom i na jezicima nacionalnih manjina Vojvodine.
33 RTV 2 Drugi kanal radio televizije Vojvodine, pokrajinskog javnog servisa građana Vojvodine. Putem TV programa koji emituje, svoje gledaoce nastoji informisati, obrazovati i zabavljati odražavajući jedinstvenu raznolikost naspram ostalih medija. Emituje se na srpskom i jezicima nacionalnih manjina Vojvodinine.
34 DM SAT Televizija koja svojim gledaocima pruža aktivno učestvovanje u neposrednom kreiranju programa. Gledaoci slanjem SMS porukama izražavaju muzičke želje, sugestije, druže se sa režijom i međusobno komuniciraju.
35 PINK KUVAR Program koji će vas edukovati kako da što brže i lakše napravite savršen obrok. Kulinarski kolaž za početnike i stare majstore.
36 PINK SUPER KIDS Pinkov paket bogatiji je za još jedan programski sadržaj za najmlađe. Pink super kids emituje crtane filmove za decu svih uzrasta : “Pokoyo” ,“ Moj mali Poni” ,“Jagodica bobica” ,“Kliford” i mnogi drugi.
37 PINK PEDIA Želite da otkrijete svet nauke? Istorije? Zanimaju vas životi znamenitih ličnosti? Nove tehnologije? Putopisi i životinjski svet najskrivenijih predela planete? Otvorite riznicu znanja na edukativnom kanalu - Pink Pedia
38 PINK KIDS Program za decu i tinejdžere. Na kanalu Pink Kids emituju se crtani filmovi novije generacije i druge forme tv emisija namenjenih mlađoj populaciji.
39 PINK FASHION Modni trendovi i dešavanja na domaćoj modnoj sceni okosnica su programske šeme Pink Fashion. Širok opseg emisija posvećenih modi. Namenjen je svima koji modne novitete stavljaju na prvo mesto.
40 PINK KONCERT Ukoliko ste propustili koncert omiljenog izvođača ili želite da se podsetite atmosfere sa omiljenog festivala Pink Koncert je pravo mesto za Vas. Najkvalitetniji video zapisi koji u potpunosti prenose atmosferu I kvalitet zvuka, pružiće gledaocima jedinstveni užitak.
41 PINK WORLD Vesti iz šou biznisa. Za sve one koji žele da budu u korak sa svetom I džet setom sa svih meridijana.
42 PINK ZABAVA Programska šema televizijskog kanala Pink Zabava osmišljena je tako da zadovolji ukuse različitog spektra gledalaca prevashodno usmerena na emsije zabavnog karaktera. Muzički i takmičarski program, talk show formati i igrano-serijski program predstavljaju pravu televizijsku poslasticu.
43 PINK STYLE Oni koji drže do stila, koji prate modni svet, dizajn, inovacije u tehničkom svetu, uživace u emisijama domaće i strane produkcije na kanalu Pink style.
44 PINK MUSIC Pinkov muzički prvenac, kanal na kom se emituju muzički spotovi najvećih zvezda pop scene Srbije i drugih balkanskih zemalja. Premijerni spotovi i sve o City Records izvođačima.
45 PINK BRAVO Upotpunjuje ponudu muzičkih kanala Pink paketa svojom raznolikošću izvođača ali i doslednosti u folk muzičkom žanru. Svi nastupi iz glamuroznog studija emsije “Bravo show”.
46 PINK PLUS Osnovni satelitski kanal Televizije, obuhvata sve programske sadržaje zabavno muzičkog, informativnog, reality, filmskog i serijskog žanra, uključujući i najpopularnije telenovele i spotove City records izvođača.