Dopuni kredit

U digitalnom dobu privatnost i zaštita podataka postale su jako važna tema. Verujemo da ste zasigurno makar jednom u životu došli u situaciju da ne želite da date svoj broj mobilnog telefona nekome, a morali ste.

Ukoliko prodajete autombil, ili nekretninu, zar nije jednostavnije imati privremeni broj koji po obavljenoj transakciji jednostavno možete da obrišete? Na klik od vas imate potpuno novi broj koji čuva vašu privatnost. Osim broja koji dobijate na poklon od nas, možete zakupiti na mesec dana i naše druge brojeve. Ovo su brojevi privremenog karaktera, samim tim možete sačekati da važenje broja istekne nakon mesec dana, ili broj možete odmah da obrišete. Ukoliko ste već prodali oglašeni auto, zašto bi kupci nastavili da vas uznemiravaju? 

Svaki naš broj se može podesiti na tri režima rada: dostupan, nedostupan ili zauzet. Ukoliko ne želite da primate pozive u nekom delu dana, jednostavno isključite broj. Imajte u vidu da na jednoj Globaltel aplikaciji možete imati neograničeno brojeva i da se svaki od njih podešava na režim rada koji vama odgovara, nezavisno od drugih brojeva.