Dopuni kredit

Korisnik može izvršiti plaćanje kreditnom karticom na veb sajtu kompanije Globaltel ili putem Globaltel aplikacije. Korisnik kreditnom karticom može kupovati kredit, koji dalje služi za kupovinu brojeva, vršenje poziva ili slanje SMS poruka.

Prilikom prve kupovine kreditnom karticom korisnik će biti upitan da li je saglasan sa uslovima kompanije koja se tiču plaćanja kreditnom karticom. Ukoliko se korisnik složi sa uslovima, korisnik dobija pristup veb formi za unošenje podataka sa svoje kartice. Prikaz veb forme na slici ispod.

Web forma - plaćanje karticom

Korisnik je u obavezi da popuni sve tražene podatke. Klikom na dugme Plati, korisnik je izvršio transakciju i dopuna kredita koju je platio nalazi se na njegovom računu unutar aplikacije. Svaki sledeći put korisnik može da iskoristi jednostavnu opciju Plati jednim klikom jer smo podatke sa njegove kartice sačuvali na sertifikovanom serveru. Više informacija o zaštiti podataka možete pronaći na strani politika privatnosti.

Ukoliko prilikom sledeće kupovine želite da promenite karticu za plaćanje, onda jednostavno popunite veb formu podacima sa nove kartice i  kliknite na dugme Plati sa novom karticom. Od tog trenutka novododata kartica postaje podrzumevana za naredna plaćanja.

Takođe, korisnicima na raspolaganju stoji i mogućnosti kupovine kredita putem samih prodavnica aplikacija. Za Android uređaje klik na opciju Kupi kredit otvara spisak dostupnih opcija za plaćanje, gde je jedna od njih i plaćanje putem Google Wallet-a. Klikom na željenu opciju, korisniku se omogućava izbor između tri iznosa kredita za kupovinu 500, 1000 i 2000 dinara. Kod iOS korisnika, klik na Kupi kredit automatski otvara moguće iznose.

Naravno, svaki korisnik ima mogućnost da ode do najbliže trafike i dopuni svoj kredit u željenom iznosu koji ne može biti manji od 200 dinara, niti veći od 12000 dinara.

Uputstvo za kupovinu kredita (pdf, 419 KB)